Ballangen Camping er en familiecamping i Nordland med et godt og trivelig miljø. Vi har mange aktiviteter og attraksjoner for store og små!

 

Hos oss kan du nyte oppvarmet svømmebasseng med vannrutsjebane. Mat og drikke i vår trivelige restaurant eller spille beach volleyball. For de minste har vi lekeplass, trampoliner, fotball- og basketballøkke, minigravemaskin og kaniner.
Kåret til Norges beste Campingplass i 2001 av Norsk Caravan Club!

Ballangen Camping ligger fint til for unike naturopplevelser. Fiske i hav, ferskvann og lakseelver. Vi leier ut båter, kanoer og sykler. I omgivelsene rundt campingplassen er det meget flott terreng for turer i skog og mark, eller du kan benytte vår nye strandpromenade til jogging og spaserturer mot sentrum av Ballangen.

På campingplassen har vi 52 hytter med høy standard, samt 150 caravan- og teltplasser. Du finner dagligvare- og souvenirbutikk på plassen. Velutstyrte sanitæranlegg med vaskemaskiner og tørketromler. Eget sanitæranlegg for funksjonshemmede.

I vår café - restaurant kan du nyte god mat og drikke i trivelige omgivelser. Vi har 150 sitteplasser inne og stor solvendt uteterrasse med 50 sitteplasser. Vi har kurs og konferanserom, selskapslokaler og vi kan arrangere selskaper og sammenkomster av forskjellige slag.

Vi leier ut Dino-Trike sykler til våre gjester.

Gratis WI-FI for våre campinggjester.

Ballangen Camping - 8540 Ballangen
Tlf: 76 92 76 90 - E-post: post@ballangencamping.com

©2014 - Med forbehold om feil og mangler
Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS